Preloader

EL COBERT

DSC_0398
DSC_0399
DSC_0470
DSC_0420
DSC_0389
DSC_0499

Les nostres instal·lacions disposen de piscina i zona d’esbarjo a l’aire lliure. Esta equipada amb tennis taula, dues cistelles de bàsquet , diana de dards, jocs infantils i jocs interior: amb jocs de sobretaula i futbolin.
Passejant per la finca es poden observar les diferents activitats agrícoles i els treballs que abans que és duien a terme, també es pot trovar algunes restes de vinyes, boscos i alzinars tant com carboneres i cabanes de pastor. A la rasa de Cal Llorenç també hi ha una petita plantació de pollancres.
S’han obert camins per a excursions amb bicicleta i a peu amb circuits que envolten la finca i estan oberts a les masies veines com, Xuriguera, l’Estany Lloberol, Padullés, etc … estan envoltats de pobles en els que podem trovar Parròquies de gran Interès arquitectònic i cultural com Hostal Nou, Perecamps (torre de defensa) Vallferosa amb una torre de defensa restaurada, i el Castell de Llanera, tot entre Lloberola i la Vila de Biosca, en un radi de 5 a 15 quilòmetres de distància.

EL COBERT: 1 salons ivern, estiu i 1 bany

Equipat:

Cuina industrial
Calefaccio
Barbacoa
Llar de foc
Microones
Cafetera
Tres neveres
1 botellero

1 congelador combi

TV equip de musica.
2 rentaplats
sortidor de cervesa.
Taula de 8 metres
38 cadires
trones pels nens petits
coberteria , plats.etc.

Unes restes d’edificacions d’antics corrals, s’han adequat per a la formació d’un espai
d’ús comú.

 

LA CARPA DISPOSA DE PANTALLES I PROJECTOR D'ALTA DEFINICIÓ PER CONFERÈNCIES

DSC_0504
carpa3
carpa2
IMG-0998 (1)
IMG-1021 (1)